Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Karacakılavuz İlkokulu

Telefon : 0 282 214 31 50
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karacakilavuzilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karacakılavuz Mahallesi Şehit Ercan Ay Caddesi No36 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ 59050
VİZYON : Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta katkı sağlayan,insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insanla ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
MİSYON : Karacakılavuz İlkokulu olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgür düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :11
Öğrenci :130
Derslik :-1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1457
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:40 - 14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Kömürlü)
Servis :
Ulaşım : Mahallemize Tekirdağ´dan her yarım saatte bir kalkan minibüsler ile ulaşabilirsiniz.Şahsi araçlar ile ulaşım için Tekirdağ-Hayrabolu yolu takip edilerek Banarlı Mahallesi´nden geçerek ya da Tekirdağ-Muratlı yolu takip edilip Yeşilsırt-Aydınköy istikametiyle ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Karacakılavuz Mahallesi Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ 59050
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karacakılavuz, Merkez İlçe(Süleymanpaşa), Hayrabolu ve Muratlı ilçeleri idari sınırlarının kesiştiği bir noktada, Süleymanpaşa´ya 32 km., Hayrabolu´ya 32 km ve Muratlı´ya 24 km. uzaklıkta yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :